Don Bosco Digitaal under construction maar ook in primeur

Op 13 juli lanceren we de nieuwe donbosco.be. Voortaan zullen we rechtstreeks vanuit die website het nieuws plaatsen in Don Bosco Digitaal. Je leest nu de eerste versie die op die manier gemaakt is. We zijn er ons van bewust dat er nog enkele mankementjes zijn en beloven om eraan te werken. 

Wat is er nu al anders? 

Bovenaan een artikel staat een logo dat verwijst naar een bepaalde Don Boscogroep waarover het artikel gaat. Die logo's zullen ook gebruikt worden in onze andere mediakanalen. Zo kan de zoekende lezer, sneller zijn weg vinden.

De algemene lay-out. We hopen dat onze nieuwe medewerker zijn of haar grafische talenten kan gebruiken om o.a. deze lay-out te verfijnen. Voor wie de vacature nog niet heeft gezien, je kan ze hier lezen. Solliciteren kan nog tot en met 20 juli 2018!

Welke verandering staat voor de deur? 

Weg met ISSUU, welkom donbosco.be! Vanaf de volgende nieuwsbrief zullen artikels rechtstreeks gelinkt worden met onze website. Op die manier wordt nieuwsbrief even gebruiksvriendelijk als die van Kerknet en andere grote mediakanalen. 

Wat verandert er niet? 

We blijven Don Bosco Digitaal ook in PDF-versie aanbieden. 

We zetten ons nog steeds vreugdevol in om het nieuws uit de Don Boscofamilie in Vlaanderen, Nederland en de rest van de wereld, te verspreiden via onze kanalen.

Don Bosco Media, Don Bosco Media • geplaatst op 27 juni 2018