Don Bosco Rijswijk kleurt Prinsjesdag met koninklijke wandeling

Walk 4cf86aj

Het Ervaringscafé is het jongste project van Don Bosco Rijswijk. Op dinsdagochtend biedt het iedereen vanaf 18 jaar een plek om samen te komen. Onder het genot van een kopje koffie kunnen mensen elkaar kennen en ze ondernemen leuke activiteiten met elkaar. In september zijn er twee speciale dinsdagochtenden te beleven in Het Ervaringscafé.

Op dinsdag 21 september, niet geheel toevallig Prinsjesdag, wordt er een wandeling door Rijswijk georganiseerd met als thema ‘de Koninklijke Familie’. Het wordt een wandelrondje vol weetjes over het Koninklijk Huis. Op de dinsdag erna (28 september) is er een naaiworkshop, waarbij alle deelnemers zelf achter de naaimachine kruipen en leren om een theedoek te maken.

Beide activiteiten starten om half 10 en duren tot half 12. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom, want Het Ervaringscafé is er voor elke buurtbewoner die behoefte heeft aan gezelschap, een praatje en natuurlijk een leuke ochtend.

Deelname is gratis, maar er is een beperkt aantal plaatsen, dus aanmelden is nodig. Dat kan via telefoonnummer 070-3367070, vraag even naar Spela. Aanmelden via e-mail mag ook, dat kan op e-mailadres spela@donboscorijswijk.nl.

Meer informatie over alle activiteiten van Don Bosco Rijswijk is te vinden op www.donboscorijswijk.nl