Don Bosco Rijswijk zet schouders onder Sint voor ieder 1!

Sint by84fue

Binnenkort komen de feestdagen eraan. Een tijd van gezelligheid, bezinning en ... cadeautjes. Maar niet voor iedereen is dat laatste vanzelfsprekend. Enkele Rijswijkse organisaties slaan daarom de handen in elkaar en organiseren Sint voor ieder 1!

Het is herfst en dan weten we dat de maand december bijna voor de deur staat. Met onder andere Sinterklaas en Kerstmis is dat meestal een maand met heel wat feestelijke en gezellige momenten, maar december is zeker ook geen goedkope maand. Om ervoor te zorgen dat iedereen een extraatje kan krijgen, sloegen heel wat Rijswijkse verenigingen de handen in elkaar. Op die manier kunnen ook kinderen uit gezinnen met een laag inkomen genieten van deze feestmaand.

Dit initiatief is een samenwerking tussen Don Bosco Rijswijk, de Rijswijkse uitdaging, PGR Diaconie, de weggeefwinkel, Welzijn Rijswijk, KEI Rijswijk en Nationaal Fonds Kinderhulp. Via deze website kunnen mensen die er nood aan hebben tot 22 november een aanvraag indienen. Voor meer informatie kan je terecht via emma@keirijswijk.nl