Enthousiaste vakantie-fotografen gezocht!

Fotograaf20 Klein 4p7poiy

Om alvast een (dee)beetje in de vakantiestemming te komen, organiseert Don Bosco (Deebeetje) Jeugdkampen een toffe foto-actie en zoekt Don Bosco Rijswijk fotografen voor het Vakantiebos van deze zomer.

Fotocollage Deebeetje
Het duurt nog een paar maanden, maar toch heeft Deebeetje de kampkriebels al behoorlijk te pakken. Om de kinderen ook alvast op te warmen voor de vakantieweken van aankomende zomer, hebben zij een foto-actie opgezet. Kinderen mogen vóór 22 mei een originele foto van zichzelf opsturen naar info@jeugdkampendonbosco.nl, met als thema ‘Deebeetje Jeugdkampen’. Dit mag van alles zijn wat te maken heeft met het vakantiekamp, zoals bijvoorbeeld een tof spel, samen eten of een speurtocht. Van alle inzendingen maakt Deebeetje een mooie collage en post die online. Laat de voorpret maar beginnen!

Vakantiekamp voor iederéén
Overigens zijn er nog plekken vrij voor deelname aan de Deebeetje Jeugdkampen deze zomer. Tijdens de kampweken in Assel, kunnen de kinderen een week lang vriendjes maken, meedoen met de spellen en spannende speurtochten maken. Door extra sponsorgelden die dit jaar aan de organisatie zijn toegezegd, kan Deebeetje ook de kosten dekken van kinderen die eigenlijk geen geld hebben om op vakantie te gaan. Zo kunnen álle kinderen mee! Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Fotograaf Vakantiebos Rijswijk
Voor het inmiddels overvolle Vakantiebos bij Don Bosco Rijswijk, wordt nog een enthousiaste fotograaf gezocht! Heb jij oog voor detail en druk je precies op tijd op *klik*? Dan is dit echt iets voor jou! Het Vakantiebos vindt plaats in de maand augustus en staat bol van de activiteiten voor kinderen in Rijswijk. Het is wel handig als je een eigen camera hebt en zelfstandig kunt werken. Aanmelden voor het fototeam kan via een mailtje aan jeugdwerk@donboscorijswijk.nl