Fotografieworkshop leert jongeren hun grenzen verkennen

1 srjgpjg

Grenzen opzoeken en ze aanvoelen, zowel die van jezelf als die van de ander. Het is een onderwerp waar jongeren mee kunnen worstelen, want je leert dit alleen maar door het te dóen. Wie er niets mee doet, wordt er vroeg of laat alsnog mee geconfronteerd. Daarom organiseren Don Bosco Straatvisie en Youth to Connect samen een fotografieworkshop voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, waarin ze dit onderwerp bespreekbaar maken.

De workshop op zaterdag 25 september begint met een korte kennismaking en introductie van het thema ´Grenzen verleggen´. Hoe voel je de grenzen van jezelf en de ander aan? Hoe maak je ze bespreekbaar en zijn beide partijen bereid om hun grenzen te verleggen? Hierbij komen ook onderwerpen als kwetsbaarheid, zelfvertrouwen en communicatie aan bod. Daarna gaan de jongeren in kleine groepjes Amsterdam in, waar ze met een fotocamera in de hand direct in de praktijk kunnen brengen wat ze hebben geleerd.

De fotografieworkshop is gratis, maar aanmelden is wel nodig. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@youthtoconnect.nl. Voor fotocamera’s wordt gezorgd!