Don Bosco de Maten organiseert in het weekend van 12, 13 en 14 april 2019 een kamp voor jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 19 jaar.

Tijdens dit kamp zullen de jongeren samen veel leuke activiteiten ondernemen en slapen in de grote houten kampschuur op het terrein van Don Bosco Assel. Deze prachtig gelegen accommodatie is voorzien van twee slaapzalen, gescheiden douches en toiletten, keuken en grote leefruimte. Buiten zijn sportvelden, een speel-, wandel-, meditatiebos en een kampvuurplaats. Dit kamp is bedoeld voor alle jongeren uit de wijk de Maten en omstreken. Samen met een team van vrijwilligers en stagiaires wordt het een onvergetelijk gezellig weekend. Om het voor álle jongeren toegankelijk te maken is de eigen bijdrage slechts € 10. Vrijdag 12 april om 16.00 uur start het weekend in Assel en op zondag 16.00 uur gaat iedereen weer huiswaarts.

Wil je mee? Haal dan een inschrijfformulier op bij Don Bosco de Maten, Eglantierlaan 203 en lever dit in bij jongerenwerkers Fiona of Marcel.

Voor meer info tel. +31 (0) 55 542 5951.

Wees er op tijd bij, want vol is vol.