Het nog mogelijk je aan te melden voor de groepsreis naar Kenia dit jaar. Wacht dan niet langer en meld je nu aan via info@samen.org!

In de zomer van 2019 gaat onze groepsreis 3 weken (14 juli - 4 augustus) naar Nairobi, Kenia. Hier zijn we onder andere te gast bij Makuyu, een partnerproject waar SAMEN een lange tijd mee samenwerkt. Aan de reis kunnen jongeren van 18 t/m 30 jaar deelnemen. Nieuw is de mogelijkheid voor oud-vrijwilligers van SAMEN om ook deel te nemen aan deze uitwisseling. Thema van de groepsreis is: informeel leren. Als groep en in uitwisseling met Keniaanse jongeren en staf denken we na over creatieve vormen van educatie op het gebied van life skills voor straatkinderen en straatjongeren.
Voor meer informatie kijk hier, of neem contact op met SAMEN.

Als je nog mee zou willen op de groepsreis is het fijn als je naar het informatieweekend komt op 5, 6, 7 april!

Het informatie- en trainingsweekend is voor iedereen die weggaat met de groepsreis of voor langere tijd met SAMEN, of voor iedereen die interesse heeft in het werken met kinderen en jongeren in het buitenland. Het weekend wordt georganiseerd door oud-vrijwilligers van SAMEN.
Er wordt aandacht besteed aan verwachtingen, culturele aspecten en werken met een kwetsbare doelgroep.
Door middel van verschillende actieve werkvormen maak je kennis met de leefwereld van een straatkind of straatjongere, schotelen we je verschillende dilemma's voor en denk je na over de verschillende uitdagingen die je kan tegenkomen bij het doen van internationaal vrijwilligerswerk.
Er zijn ervaringsverhalen te horen van oud-vrijwilligers en 's avonds kan je onder het genot van een drankje ons het hemd van het lijf vragen. Ook is er ruimte voor ontspanning in de prachtige natuur van de Veluwe.

Meer info: www.samen.org of info@samen.org