The Colorful Circle ontvangt certificaat kinderwerk in azc

Naamloos rb7r3d1

In het kader van #Meedoen reikte wethouder Rob de Geest eind september certificaten uit in het asielzoekerscentrum (azc) van Deventer. #Meedoen is een project dat bewoners van het azc toegang moet geven tot vrijwilligerswerk en zo participatie in de samenleving stimuleert. The Colorful Circle ontving het certificaat ‘Ambassadeur van #Meedoen’. Het is een prachtige beloning voor het werk wat The Colorful Circle met de kinderen uit het azc doet!

In 2016 startte Elsa Rothengatter (oprichtster van The Colorful Circle) haar eerste activiteiten voor en met de kinderen uit het azc. Samen met Don Bosco Deventer ontwikkelde zij ‘The Colorful Circle’, dat als doel heeft om kinderen uit diverse culturen met elkaar te verbinden.

In de jaren die volgden, organiseerde zij nog veel meer activiteiten, die ervoor zorgen dat er connectie ontstaat tussen de kinderen uit het azc en kinderen in de Nederlandse samenleving. Het certificaat ‘Ambassadeur van #Meedoen’ is dan ook zeer terecht!

De activiteiten van The Colorful Circle kun je volgen via hun facebookpagina. Meer informatie over The Colorful Circle en het ontstaan ervan vind je hier.