Vacature assistent-projectcoördinator bij Don Bosco Utrecht

Vacatures qe5bw6s

Don Bosco Spirit in Utrecht zoekt een assistent-projectcoördinator! Iets voor jou?

Achtergrond
Stichting Don Bosco Spirit heeft als doel om het welzijn van jongeren in de leeftijd van 16 tot 27 jaar te bevorderen. Dat doet zij vanuit de wijk Lombok in Utrecht als lokale stichting, onderdeel van het landelijk opererende Don Bosco Werken Nederland. Kwetsbare jongeren wordt de kans geboden hun eigen achtergrond en ervaringen met jeugdzorg, schulden, dak- en thuisloosheid in te zetten. Hoe? Door als onderdeel van het team van kwetsbare jongeren van Stichting Don Bosco Spirit beleidsmedewerkers, de lokale politiek en natuurlijk andere kwetsbare jongeren te voorzien van advies vanuit de rol van ervaringsdeskundige. Stichting Don Bosco Spirit werkt daarbij met de jongeren op basis van de Don Bosco methodiek, die kort samengevat uitgaat van gelijkheid, naast jongeren staan en kansen blijven bieden. Jongeren zetten zich in onder begeleiding van onze projectcoördinator, die verantwoording aflegt aan het bestuur van Stichting Don Bosco Spirit. Een mooi voorbeeld van onze initiatieven? U-2B Heard! Een adviesplatform waarin jongeren buiten Stichting Don Bosco Spirit worden voorgelicht over mogelijkheden voor bijvoorbeeld schuldhulpverlening, woonvoorzieningen en andere problemen in het dagelijks leven van kwetsbare jongeren.

De functie
Ter aanvulling op en ondersteuning van onze projectcoördinator zijn wij op zoek naar een assistent-projectcoördinator. Dit betreft een functie voor initieel 16-24 uur per week.

Taakomschrijving:

- Coördinatie van adviesprojecten in samenwerking met kwetsbare jongeren en de projectcoördinator;
- begeleiding van kwetsbare jongeren;
- opstellen van subsidieaanvragen, rapportages en fondsenwerving;
- coördinatie van social media activiteiten.

Functievereisten:

- HBO werk- en denkniveau;
- sterk ontwikkelde schrijfvaardigheden;
- affiniteit en ervaring met werken met jongeren;
- empathische, energieke persoonlijkheid, die zowel goed kan luisteren als grenzen weet te stellen.

Aanbod
Als opstart bieden wij een jaarcontract, waarop de CAO Sociaal Werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening van toepassing is. De functie van assistent-projectleider wordt ingeschaald als sociaal cultureel werker, met een functietrede passend bij de opleiding en ervaring van de betrokken kandidaat (schaal 8, EUR 2712-4556 bruto per maand op basis van 36-urige werkweek). Voor de aanstelling is een verklaring omtrent gedrag vereist.

Sollicitaties
Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen via de secretaris van het bestuur van Stichting Don Bosco Spirit: Samantha van Os. Zij is te bereiken via mailadres samanthavanos@gmail.com of telefonisch via 06 - 46 40 55 10.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan Samantha van Os (samanthavanos@gmail.com) voorzien van motivatie en CV.