Vakantieactiviteiten voor tieners bij Don Bosco Rijswijk

Kerstact20web gjx83ne

Speciaal voor tieners in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar organiseert Don Bosco Rijswijk in de kerstvakantie een paar toffe workshops en activiteiten! Aanmelden is wel nodig, dat kan via donboscorijswijk.nl.

Het nieuwe jaar start knallend met een workshop HipHop op woensdag 5 januari. Daarna kun je genieten van een (fris)drankje tijdens de nieuwjaarsborrel en meedoen met de ClubQuiz. Donderdag 6 januari staat in het teken van lekker eten: er wordt samen geluncht en een film gekeken. Aan het einde van de middag leren de jongeren nasi maken.

Op vrijdag 7 januari trapt Don Bosco Rijswijk sportief af met een workshop kickboksen, in samenwerking met Taekwon-do Beuk. Tot slot gaat het vuur aan voor de workshop Winter BBQ in samenwerking met Expeditie Rijswijk. Vanaf vrijdag 14 januari is er een kookcursus voor tieners.

Voor alle activiteiten geldt dat aanmelding noodzakelijk is en dat kan via de aanmeldlink op www.donboscorijswijk.nl. Hier vind je ook meer informatie over alle andere activiteiten van Don Bosco Rijswijk.