Magazine van mei 2024

Salesiaan Biju Oledath vertelt waarom Youthnet zo belangrijk is binnen de Don Boscowereld en jongeren vragen zich af wat een roeping juist is. Hebben ze er zelf een?

Download
DON BOSCO MAGAZINE Download

Magazine van februari 2024

Het vuur van Don Bosco brandt in BuSO Halle en VRT-journalist Stijn Vercruysse neemt ons mee in de wereld van Afrika en klimaat.

Download
DON BOSCO MAGAZINE Download

Het vuur van Don Bosco #9 • Don Bosco Rijswijk

Met vermoeide benen en een hoofd vol inspiratie knalt onze fakkeldrager nog een laatste keer. Zijn slotsprint gaat richting het prachtige Don Bosco Rijswijk in Nederland.

Thumbnail 9 Rijswijk kopie Bekijk

Het vuur van Don Bosco #8 • Internaat Don Bosco Wijnegem

In deze aflevering leren we het internaat Don Bosco Wijnegem kennen, waarin vele vrolijke snoetjes onze fakkeldrager al ongeduldig staan op te wachten.

Thumbnail 8 Wijnegem kopie Bekijk

Het vuur van Don Bosco #7 • Bosco Base

Een speelplein van Don Bosco leerden we al kennen, maar hoe komt het dat al deze jongeren zo goed opgeleid zijn tot animatoren? Om dat te ontdekken, zijn we te gast bij Bosco Base.

Thumbnail 7 Bosco Base kopie Bekijk

Het vuur van Don Bosco #6 • Assel Don Bosco Centrum

Op dag 6 gaat het 'vuur van Don Bosco' richting Assel Don Bosco Centrum, waar de salesianen vertellen over hun toekomstplannen omtrent ecologie en spiritualiteit.

Thumbnail 6 Assel kopie Bekijk

Het vuur van Don Bosco #5 • VIA Don Bosco

Het 'vuur van Don Bosco' brandt duidelijk op vele plaatsen, maar onze fakkeldrager is nog niet moe. Op dag 5 trekt hij naar VIA Don Bosco.

Thumbnail 5 VIA kopie Bekijk

Het vuur van Don Bosco #4 • Het Leonhuis

Onze fakkeldrager heeft zijn rugzak al goed gevuld met heel wat motivatie en inspiratie, en loopt op dag 4 loopt naar het Het Leonhuis in Hasselt.

Thumbnail 4 Leonhuis Bekijk

Het vuur van Don Bosco #3 • Huis Mensa

In de derde aflevering van 'het vuur van Don Bosco' gaan we langs bij de Zusters van Don Bosco, beter bekend als Huis Mensa.

Thumbnail 3 Mensa Bekijk