Kunstgalerie Arti-Shock verrast Don Bosco Rijswijk met donatie

DB20 Rijswijk cpoedr5

Wie jarig is trakteert! Arti-Shock vierde onlangs haar 50-jarig bestaan en maakte hiervoor meerdere kunstwerken. Deze werden tijdens een jubileumexpositie verkocht voor 50 euro per stuk en de opbrengst van 1000 euro ging als verrassing naar Don Bosco Rijswijk.

De jubileumactie was een uitgelezen kans voor bezoekers van kunstgalerie Arti-Shock om voor een klein prijsje een origineel kunstwerk te bemachtigen. Daar werd uitgebreid gebruik van gemaakt, want maar liefst twintig kunstwerken vlogen over de toonbank.

Besteding donatie
De kunstenaars kozen ervoor om hun opbrengst te doneren aan het project ‘Tweede Thuis’. Met dit project ondersteunt Don Bosco Rijswijk kinderen die het moeilijk hebben. Bijvoorbeeld thuis, op school, met zichzelf of met het leggen van sociale contacten. Elke maandagmiddag worden deze kinderen spelenderwijs geholpen met sociale vaardigheden, huiswerk of andere obstakels.

Een delegatie van Arti-Shock (Paul Koeslag, Rogier d’Ailly en Wilmy Oosterwijk) overhandigde begin deze maand de cheque aan Marlies Cuppen, directeur van Don Bosco Rijswijk. Het bedrag zal besteed worden aan een uitje voor de jongeren die deelnemen aan het project Tweede Thuis en aan een extraatje tijdens de jongerenavonden.