DeeBeetje zoekt nieuwe leiding voor de zomerkampen!

LEIDING bqxvdxz

Aankomende zomer gaan de DeeBeetje-kampen weer van start. Natuurlijk worden alle coronamaatregelen in acht genomen en dat zal een geslaagd vakantiekamp zeker niet in de weg staan. De voorbereidingen zijn in volle gang en daarmee is ook de zoektocht naar nieuwe leiding geopend!

Ben of ken jij iemand die super enthousiast is, goed met kinderen in de leeftijd van 8 t/m 16 overweg kan en niet bang is voor water of modder? Dan is meegaan als leiding van de DeeBeetje-kampen écht iets voor jou! Inschrijven kan via de website en er zijn verschillende leeftijdsgroepen en kampweken:

  • Schuurkamp week 1 (13 t/m 16 jaar), 25 t/m 31 juli 2021
  • Schuurkamp week 2 (8 t/m 10 jaar), 1 t/m 7 augustus 2021
  • Schuurkamp week 3 (10 t/m 13 jaar), 8 t/m 14 augustus 2021
  • Najaarsweekend (15 t/m 17 jaar), 22 t/m 24 oktober 2021

Klik hier om je in te schrijven als leiding van deze toffe jeugdkampen!

Elk jaar organiseert DeeBeetje vakantiekampen voor jongeren in de leeftijd van acht tot en met zestien jaar. Daarbij wordt gestreefd naar een relatief lage kampprijs, zodat het voor iedereen mogelijk is om een week of weekend op vakantie te gaan. Op de kamplocatie in Assel is alles aanwezig voor een geslaagd jongerenkamp; van een voetbalveld en kampvuurplaats tot een speelbos en kampschuur. Binnen de kampen wordt gewerkt volgens het gedachtegoed van Don Bosco.