Don Bosco Rijswijk bakt herfstkoekjes voor de voedselbank

Koekjes20bakken c7wldas

Kids4Society van Don Bosco Rijswijk gaat in de herfstvakantie zo veel mogelijk koekjes bakken. Door de koekjes te verkopen aan ouders, buurtbewoners en organisaties hopen de kinderen een mooi bedrag op te halen voor de voedselbank in hun stad.

Na een oproep van Voedselbank Haaglanden, waarin specifiek werd gevraagd om etenswaren zoals pasta, besloten de kinderen van Kids4Society een actie op touw te zetten. Voor elk verkocht koekje kan men twee pakken pasta kopen voor een gezin dat het hard nodig heeft. Aan het recept van de koekjes zal het niet liggen, want pompoenkoekjes met botercrème, is favoriet bij iedereen!

Smullen maar!
Wil je ook een smakelijk steentje aan deze actie bijdragen? Koekjes bestellen kan via deze link. Een mailtje sturen mag ook: ikdoemee@donboscorijswijk.nl. Bestel je voor een grotere groep of een bedrijf? Geen probleem! Het ophalen van de koekjes kan op donderdagmiddag 27 oktober. Kids4Society bakt die dag de sterren van de hemel en Don Bosco Rijswijk hoopt op een prachtige opbrengst!

Kids4society is een project van Don Bosco Rijswijk, waarbij kinderen kennismaken met vrijwilligerswerk. Door mee te doen aan een activiteit maken de kinderen een ander blij en kunnen ze ervaren hoe fijn en voldaan ze zich voelen nadat ze iemand hebben geholpen. Meer weten over Kids4Society of zelf meedoen met hun acties? Meer info vind je hier.