Don Bosco Rijswijk klaar voor Vakantiebos 2020

Vakantiebos20201920persfoto20 Small ksej1w9

Het aftellen is begonnen, op 10 augustus start Don Bosco Rijswijks Vakantiebos; dit jaar compleet in het thema planeten. Dankzij bijdragen van de gemeenten Rijswijk en Den Haag en verschillende fondsen kunnen wekelijks 140 kinderen genieten van spelletjes, sport, dansen, knutselen, bakken, theater, workshops en meer.

Het aftellen is begonnen, op 10 augustus start Don Bosco Rijswijks Vakantiebos; dit jaar compleet in het thema planeten. Dankzij bijdragen van de gemeenten Rijswijk en Den Haag en verschillende fondsen kunnen wekelijks 140 kinderen genieten van spelletjes, sport, dansen, knutselen, bakken, theater, workshops en meer. Omdat de excursie niet mogelijk is pakken we extra uit met bijzondere activiteiten op het terrein.

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen zich op 4 of 5 augustus aanmelden om mee te doen. Een weekkaart kost €18. Het is belangrijk te weten dat er dit jaar een maximum aantal kinderen kan meedoen, dus vooraf een kaart kopen en registreren is een vereiste. Dit kan niet online; reserveren per mail is niet mogelijk. Prijzen en tijden van de kaartverkoop zijn terug te lezen op de website en in het programmaboekje.

Voor de tieners is dit jaar helaas geen programma. Zij krijgen de kans een voorproefje te nemen op het vrijwilligerswerk bij Don Bosco; iedereen van 13 tot en met 16 jaar kan zich aanmelden om een dagje (of meer) mee te doen als junior leiding. Hiervoor aanmelden kan via sanne@donboscorijswijk.nl

Bij het Vakantiebos is echt iedereen welkom. Jeugd uit de buurt, met of zonder beperking, evenals kinderen woonachtig op het AZC Rijswijk. Een team van ruim 40 vrijwilligers staat klaar om iedereen een fijne vakantiedag te bezorgen. Het enige dat je nodig hebt zijn een set extra kleding en een lunchpakketje. Het programma is mogelijk gemaakt door het Jeugd Vakantieloket, stichting Zonnige Jeugd, het Menzis Fonds, stichting de Lichtboei, fundatie Santheuvel Sobbe, Ars Donandi, vereniging Trein 8.28 H.IJ.S.M., fonds Marcus en de gemeenten Rijswijk en Den Haag.

Wilt u een bijdrage doen om het Vakantiebos extra te steunen? Wij worden blij van limonadesiroop, fietsenrekken, schmink, groene zeep, breed plakband, stiften en een koelkast met vriesvak. De hele wenslijst vindt u op onze website.

Meer informatie over alle activiteiten van Don Bosco Rijswijk is te vinden op Facebook @donboscorijswijk of www.donboscorijswijk.nl