Don Bosco Rijswijk zoekt leiding voor aankomend Vakantiebos

Revival20 Night20uitnodiging20 20kopie 01ph04d

[VIDEO] Ieder jaar organiseert Don Bosco Rijswijk het vakantiebos, een plek waar kinderen van 4 tot en met 16 jaar oud de vakantie van hun leven kunnen beleven. Het Vakantiebos duurt drie weken en elke dag zijn er verschillende activiteiten; een watergevecht, laser gamen, bakken, knutselen en spellen als levend Cluedo.

Dit jaar zal het vakantiebos plaatsvinden van 1 t/m 19 augustus. Voor deze toffe drie weken vol verschillende activiteiten is Don Bosco Rijswijk op zoek naar leiding die het team willen komen versterken. Als leiding (17+) kom je terecht in een gezellig team waarin ook regelmatig gezellige teamuitjes worden georganiseerd en natuurlijk staat er een vergoeding tegenover je taak als leiding.

Revival Night
Voor degenen die erover denken om te helpen bij het Vakantiebos, is er een speciale ‘Revival Night’ georganiseerd, waar geïnteresseerden kennis kunnen maken met Don Bosco Rijswijk en meer informatie krijgen over het Vakantiebos.

Info & aanmelden
Deze avond is op vrijdagavond 22 april van 18:00 tot 19:30 uur. Don Bosco Rijswijk vertelt je dan alles over het Vakantiebos en ook het thema wordt bekend gemaakt. Meld je aan via isabel@donboscorijswijk.nl of Whatsapp 06-34279262.