Is uw tuin al klaar voor de lente? Kids4Society helpt graag!

Tuinieren3 ia1i7jw

Don Bosco Rijswijk gelooft in de kracht van kinderen en ziet hen als onze toekomst. In hun werk merken zij dat kinderen graag helpen en betrokken willen worden bij activiteiten. Hieruit werd het project Kids4Society geboren. Nu staan deze kids klaar om hun groene handen uit de mouwen te steken en u te helpen in de tuin!

Kids4Society is een groepje kinderen en tieners die graag hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Zij ondernemen regelmatig maatschappelijk verantwoorde acties in de omgeving van Rijswijk en Den Haag, zoals maaltijden maken voor brandweer en politie rond Oud & Nieuw, fietslampjes uitdelen aan fietsers zonder licht, vetbollen maken voor vogels in de winter en maaltijden rondbrengen voor eenzame ouderen.

Kids4Society zit niet graag stil en nu willen zij mensen in Rijswijk en omgeving helpen met het klaarmaken van hun tuin voor de lente. Bent u of kent u iemand die deze kleine helpers zeker kan gebruiken? Kunt u het harde werk niet alleen aan en lijkt het u gezellig om met de kinderen te werken? Mail dan naar isabel@donboscorijswijk.nl of bel 070- 3367070 en dan wordt er gekeken naar de mogelijkheden. En dat allemaal vrijwillig!