Jongeren verzorgen high tea voor mensen met een beperking

6

"Je inzetten voor een ander, dat vinden wij belangrijk!", klinkt het bij Don Bosco Rijswijk. Daarom doken negen jongeren de keuken in om een complete high tea te maken voor volwassenen met een beperking. En met succes: alle bordjes leeg, blije bezoekers en trotse tieners!

De tieners bakten lekkernijen, dekten de tafel, schonken thee in en genoten zelf ook van de hapjes. Marlies Cuppen opende de gezellige middag met een welkomstwoordje voor de gasten. ”Welkom allemaal! Het is een tijdje geleden dat jullie hier zijn geweest. Jullie kwamen namelijk altijd fanatiek bingo spelen en jullie hebben zelf ook wel eens in onze keuken gestaan. Maar nu dachten wij: wij gaan jullie eens een keer lekker verwennen en daar wilden al onze tieners heel graag bij helpen. Vandaag willen zij een keer iets voor een ander doen.”

Vanaf 11.00 uur ’s ochtends gingen de negen kinderen aan de slag in de keuken om de high tea voor te bereiden. De gasten konden genieten van warme worstenbroodjes, kaasbroodjes, appeltjes uit de oven, tzatziki met brood, courgettetaartjes, chocolate chip cookies en vlaflip met vers fruit. Kortom, de gasten werden flink verwend door de kinderen.

2
1
3
4
5
7
8
9
2
1
3
4
5
7
8
9