Kerstwafel Drive Scouting Don Bosco Heerlerbaan

Kerstwafels20 Scouting20 Don20 Bosco20 Heerlerbaan cok8y6b

Al heel wat jaren verkoopt Scouting Don Bosco Heerlerbaan voor kerst pakjes roomboter kerstwafels aan hun leden, vrienden en aan de buurt om iedereen een fijne kerst en alvast een gelukkig nieuwjaar te wensen. Vanwege corona is de verkoop via een 'Drive-in'. Kopers steunen met deze aankoop ook de scoutinggroep.

Al heel wat jaren verkoopt Scouting Don Bosco Heerlerbaan voor kerst pakjes roomboter kerstwafels aan hun leden, vrienden en aan de buurt om iedereen een fijne kerst en alvast een gelukkig nieuwjaar te wensen. Kopers steunen met deze aankoop ook de scoutinggroep.

Dit jaar gaan ze vanwege Covid-19 liever niet langs de deuren, maar organiseren ze een 'Kerstwafel-drive' op het kerkplein van de Heerlerbaan. Om zo min mogelijk contactmomenten te hebben zorgen ze er voor dat de kerstwafels online via een bestelformulier direct betaald kunnen worden via een IDEAL betaling. 1 pakje wafels kost € 3,-, voor tien euro heb je vier pakjes van deze heerlijke wafels. Op deze manier kunnen ze iedereen toch op een veilige manier een fijne kerst en gelukkig nieuwjaar wensen.