Kids4Society organiseert December Diner aan de Deur

244661097 4633177716741558 3860475178505489413 n yxw5wvy

Op dinsdag 14 december organiseert Kids4Society van Don Bosco Rijswijk ‘December Diner aan de Deur’. Dit betekent een heerlijke maaltijd aan huis, gekookt door de kinderen van Don Bosco, speciaal voor mensen die in deze periode wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Kerst is voor veel mensen een periode om nog eens extra om te zien naar elkaar. Zeker in deze tijden van corona, zijn er teveel mensen die zich eenzaam voelen, ziek zijn of geen zin hebben in de feestdagen. Ken je iemand voor wie dit geldt uit de omgeving Rijswijk? Diegene kun je vanaf nu nomineren voor de actie ‘December Diner aan de Deur’ en met een beetje geluk komen de kids van Kids4Society dan bij hem of haar aan de deur met zo’n overheerlijke verrassing.

Hoe werkt het?
Om iemand te nomineren stuur je een mailtje naar jeugdwerk@donboscorijswijk.nl met jouw naam, het adres van degene die je nomineert en de reden van de nominatie. Vermeld ook even je telefoonnummer, dan wordt je gebeld als je ingeloot bent. Nomineren kan tot en met 3 december. In de week van 6 december zal een loting bepalen wie er wordt gebeld voor een plekje op de bezorglijst.

Coronamaatregelen
Don Bosco Rijswijk bezorgt samen met de kinderen, op 1.5 meter afstand van de voordeur en alleen als de richtlijnen dat toestaan. Het adres van de genomineerde moet daarom binnen vijf kilometer afstand van Don Bosco Rijswijk zijn.

Kids4society is een project van Don Bosco Rijswijk, waarbij kinderen kennismaken met vrijwilligerswerk. Door mee te doen aan een activiteit maken de kinderen een ander blij en kunnen ze ervaren hoe fijn en voldaan ze zich voelen nadat ze iemand hebben geholpen. Het project wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de Gemeente Rijswijk, stichting Zonnige Jeugd en Fonds 1818. Meer informatie over alle activiteiten van Don Bosco Rijswijk is te vinden op www.donboscorijswijk.nl