Kinderen Don Bosco Rijswijk tonen waardering voor zorgpersoneel

DB Rijswijk2 024mk73

Afgelopen maandag verzamelde een groepje van zeven kinderen zich bij Don Bosco Rijswijk voor iets bijzonders. In het kader van het project Kids 4 Society wilden zij graag iets doen voor het zorgpersoneel, dat in deze vreemde tijden extra hard moet werken.

Te voet gingen zij naar bakker Roodenrijs voor een tas vol bonbons. Daarna reisden ze naar het HagaZiekenhuis in Den Haag voor een ontmoeting op afstand met Marnix en Elly, die de bonbons in ontvangst namen. De kinderen mochten al hun vragen over het coronavirus en het ziekenhuis stellen. Marnix en Elly hebben de bonbons vervolgens uitgedeeld aan de medewerkers van de intensive care.

Don Bosco vindt het belangrijk dat kinderen zich bewust worden van de wereld om hen heen. Kids 4 Society is een manier om kinderen te laten ervaren hoe goed het voelt om een ander te helpen. Het project is mogelijk dankzij bijdragen van de gemeente Rijswijk, het Haags Groene Kruis en het PIN fonds. Ook een keertje helpen, of heeft u juist een klus voor onze kids? Stuur dan een mailtje naar resa@donboscorijswijk.nl voor de mogelijkheden.

Meer informatie over alle activiteiten van Don Bosco Rijswijk kan je hier vinden.