Kinderen met beperking ook welkom bij Don Bosco Rijswijk

IMG 7982 4ptqos6

Vanaf 17 maart kunnen kinderen met én zonder beperking elke vrijdagmiddag samen spelen bij Don Bosco Rijswijk. “Wij geloven dat onderlinge verschillen niet uitmaken als je samen speelt,” stelt het jeugdcentrum.

Na eerdere succesvolle activiteiten voor doelgroepen als vluchtelingen en eenzamen, richt Don Bosco Rijswijk zich nu ook op kinderen met een beperking. Het project focust zich op het samenbrengen van kinderen met én zonder beperking. Door samen tijd door te brengen leren ze van elkaar en worden verschillen minder belangrijk.

Ervaren vakkrachten
Elke week is er een ander thema en wordt er bijvoorbeeld gesport, gekookt, geknutseld en gedanst. Kinderen die moeite hebben met praten, bewegen, een beetje druk zijn of op een andere manier speciaal zijn, mogen bij Don Bosco gewoon meedoen op hun eigen manier. De vakkrachten en vrijwilligers zijn ervaren in het werken met deze speciale doelgroep en zorgen ervoor dat elk kind zich welkom voelt.

Info & deelname
De speelmiddag begint elke vrijdag om 15:30 uur en eindigt om 17:00 uur. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Er wordt vaak buiten gespeeld, dus trek vooral oude kleding en schoenen aan! Heb je vooraf vragen of twijfels? Mail dan naar martijn@donboscorijswijk.nl voor meer informatie.

Dit project is mogelijk dankzij bijdragen van Stichting Het Gehandicapte Kind en KNR-PIN.