Start cursussen Dansmix en Tuinieren bij Don Bosco Rijswijk

Tuinieren2020mei202020 387lcqo

Met de mogelijkheid om weer buiten te mogen spelen start Don Bosco in juni twee nieuwe cursussen: dansmix (dinsdag) en tuinieren (donderdag)

Met de mogelijkheid om weer buiten te mogen spelen start Don Bosco in juni twee nieuwe cursussen: dansmix (dinsdag) en tuinieren (donderdag). De lessen zijn allen na schooltijd, buiten en met inachtneming van de maatregelen rondom Corona. Zowel kinderen met als zonder beperking kunnen meedoen.

De cursus dansmix bestaat uit vijf lessen waarin we lekker gaan bewegen op muziek. Onze professionele dansdocente zorgt voor leuke muziek, verschillende stijlen en vooral een ontspannen uurtje. De cursus begint op dinsdag 2 juni van 16:00 tot 17:00 uur en kost 10 euro.

Voor tuinieren gaan we lekker met onze handen in de aarde wroeten. In vijf donderdagen van 16:15 tot 17:15 uur leer je alles over de tuin en behalve het planten van bollen en zaadjes maken we ook handige dingen die iedere tuinman/vrouw nodig heeft. Deze cursus kost 5 euro en start op 4 juni.

Aanmelden doe je via ikdoemee@donboscorijswijk.nl. Stuur je naam, leeftijd, telefoonnummer en eventuele bijzonderheden en houd er rekening mee: vol is vol.

Naast deze cursussen is het altijd mogelijk aan te sluiten bij sporten (donderdag) en buiten spelen (woensdag). Meer informatie over alle activiteiten van Don Bosco Rijswijk is te vinden op Facebook @donboscorijswijk of www.donboscorijswijk.nl