Wethouder en rapper maken samen lied in studio van Don Bosco

Muziekstudio

Het klinkt als een ongewone combinatie, maar toch hebben wethouder Sunita Biharie en de inmiddels bekende rapper Salih Toprak een aantal dingen gemeen. Beiden hadden geen gemakkelijke jeugd, beiden waren 'jongeren van de straat', zoals ze dat zelf noemen en allebei waren ze in die tijd regelmatig te vinden bij Don Bosco Zevenhuizen in Apeldoorn. 

Selfmade
Inmiddels hebben ze allebei een succesvolle carrière, waar ze binnen hun eigen vakgebied het verschil willen maken voor kwetsbare jongeren. Die passie bracht hen samen in de muziekstudio van Don Bosco Zevenhuizen, waar ze het nummer Selfmade maakten. Met het nummer willen ze jongeren kracht geven en de boodschap meegeven dat het goed kan komen. Uit eigen ervaring weten zowel de wethouder als de rapper hoe moeilijk het kan zijn om dat te geloven wanneer je jong bent en de problemen om je heen zich alleen maar op lijken te stapelen.

De Apeldoornse krant De Stentor schreef er een prachtig artikel over én laat alvast een preview horen van het nummer dat de twee maakten.