Da mihi animas

€ 15
Schermafbeelding 2023 03 14 om 10 50 23
Auteur
Colette Schaumont
Taal
Nederlands
Type
Boek

Dit boek vertelt het verhaal van Don Bosco. Het wil op een toegankelijke en vlot leesbare manier een historisch correct beeld van hem schetsen. De keuzes die hij maakte vormen de leidraad: priester worden - het werken voor en met (risico)jongeren - opvoeden vanuit een preventieve en assisterende aanpak - het engagement voor de ontwikkeling en de vorming van de gewone volksmens - het betrekken van vele anderen door de stichting van de salesianen, de zusters en de medewerkers - het schrijven en uitgeven van talloze publicaties - de wereldwijde expansie - de consolidatie van zijn werk ...

Meer nog dan het geven van interessante informatie en achtergronden wil het boek mensen inspireren en begeesteren. Wat maakt de guur van Don Bosco zo krachtig en fascinerend? Waarom bezielt en doordesemt hij het werk en engagement van zoveel mensen? Daagt zijn gedrevenheid en liefde voor jongeren ook jou uit? Meer informatie? Neem contact op met vormingenanimatie@donbosco.be.

De prijs van dit product is exclusief verzendkosten. Wij houden de standaard tarieven van Post NL aan en die verzendkosten worden op uw factuur in rekening gebracht.

Bestel via het formulier

Vul het formulier in. Wij geven je een seintje wanneer het gekozen product klaar ligt voor verzending.

Naam
Adres

Maak een keuze 

Wij sturen de bestelling naar het adres dat hierboven is ingevuld.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.