5 redenen waarom leiding zijn bij Deebeetje Kamp zo gaaf is!

Foto

Wat is het toch met die kampen van Deebeetje dat de kampleiding elk jaar weer terugkomt? Zelf weten ze het wel! Daarom heeft de leiding van Deebeetje vijf redenen voor je op een rijtje gezet.

Dit is waarom leiding zijn bij Deebeetje zo gaaf is:

  • Terug naar buiten spelen! Niets verslaat het gevoel van gras onder je voeten en de zon op je gezicht. Leiding zijn brengt je terug naar die onbezorgde speeltijd van vroeger.
  • De hoofdrol spelen! Als leiding krijg je de kans om de leukste personages in spellen te zijn. Van heldhaftige avonturier tot meesterlijke verhalenverteller, de keuze is aan jou!
  • Iets nieuws leren! Leiding zijn is een geweldige leerschool. Van teambuilding tot conflictbeheersing, onder begeleiding ontwikkel je vaardigheden waar je je hele leven profijt van hebt.
  • Kampschuur avonturen! Wie houdt er niet van om rond te hangen in de kampschuur? Als leiding kom je er nog vaker en maak je herinneringen die een leven lang meegaan.
  • Puur plezier en gezelligheid! Last but not least, leiding zijn is gewoon ontzettend gaaf en gezellig. De band die je opbouwt met de kinderen en je medeleiding is onbetaalbaar.

Klinkt dit als jouw ideale zomer? Meld je dan aan als leiding bij Deebeetje Kamp! Zelfs zonder ervaring ben je meer dan welkom, je wordt gewoon assistent leiding en de fijne kneepjes van het vak leer je vanzelf.

Info & aanmelden

Meer informatie en een knop om je aan te melden als leiding vind je op de website van Deebeetje. Wil je eerst meer info? Stuur dan even een chatbericht via de Insta van Deebeetje, zij kunnen al jouw vragen beantwoorden!