Deebeetje zomerkampen in aantocht! Ga jij mee als kampleiding?

Deebeetje kampen201 8bs1gyq

Het is zo ver! Het kampjaar 2022 van Deebeetje is in volle gang. Het voorjaarsweekend is al geweest en nu zijn de kampweken voor aankomende zomer bekend. Om die te realiseren zoekt Deebeetje nog enthousiaste leiding (17+) die willen helpen om alle kinderen een onvergetelijke zomervakantie te bezorgen!

Nog nooit op Deebeetje-kamp geweest? Geen probleem! In het weekend van 11 en 12 juni wordt het Bonusweekend georganiseerd. Dit is een perfect weekend om kennis te maken met Deebeetje. Dus twijfel jij of je misschien kampleiding wil worden of wil je gewoon een tof kampweekend? Geef je dan vooral op voor dit Bonusweekend, want het beloofd sowieso weer een feestje te worden! Tijdens dit weekend gaan ook de voorbereidingen voor de zomer verder: denk aan samen spellen doen, geweldige dingen knutselen en bouwen en alvast bezig zijn met de aankleding van de kampschuur. Iedereen is welkom, je hoeft dus niet per se kampleiding te worden aankomende zomer. Aanmelden voor het Bonusweekend kan door een mail te sturen naar aanmeldingleiding@jeugdkampendonbosco.nl.

We zetten alle Deebeetje-data van dit jaar nog even voor je op een rij:

Bonusweekend
11 en 12 juni

Deebeetje zomerkampen
Week 1: 24 juli t/m 30 juli
Week 2: 31 juli t/m 6 augustus
Week 3: 7 augustus t/m 13 augustus

Najaarsweekend
21 oktober t/m 23 oktober

Leidingweekend
14 t/m 15 mei

Reünie
24 september t/m 25 september

Hieronder een aantal foto’s van een geslaagd Voorjaarsweekend, dan kun je alvast wat Deebeetje-sfeer proeven. Meer informatie vind je ook op de website van Deebeetje of check hun socials voor alle foto’s!