Don Bosco deelt speelgoedpakketten uit aan kinderen AZC

Don20bosco20rijswijk20azc20speelgoedpakketten20 20bewerkt20 Small ri5dwz5

Het team van Don Bosco Rijswijk heeft ruim 30 gezinnen van het AZC in Rijswijk blij gemaakt met een speelgoedpakket. Dit zogenaamde ‘verrassingspakket’ is een initiatief van het jeugdcentrum om kinderen thuis te laten spelen.

Het team van Don Bosco Rijswijk heeft ruim 30 gezinnen van het AZC in Rijswijk blij gemaakt met een speelgoedpakket. Dit zogenaamde ‘verrassingspakket’ is een initiatief van het jeugdcentrum om kinderen thuis te laten spelen. In de doos zitten alle materialen om meer dan 20 verschillende activiteiten te doen, waaronder Crazy 32 voetbal en mozaïeken. In een boekje wordt alles in makkelijke taal uitgelegd. De kinderen, die elke donderdagmiddag bij Don Bosco komen spelen, hielpen met het sjouwen van alle dozen naar de bus.

Gezinnen kunnen de doos nog in heel februari bestellen en zo het jeugdwerk van Don Bosco steunen. De doos kost 10 euro en kan worden gereserveerd via isabel@donboscorijswijk.nl

Het project ‘Ontmoeten & Beleven met vluchtelingen’ is mede mogelijk dankzij Fonds 1818, Fonds Welzijn, het Kansfonds, Schiefbaan Hovius en de gemeente Rijswijk.
Meer informatie over alle activiteiten –ook tijdens de lockdown- van Don Bosco Rijswijk is te vinden op www.donboscorijswijk.nl