Don Bosco Rijswijk krijgt toestemming buitenactiviteiten

Spelen20don20bosco20rijswijk krhg7vw

Ondanks de strenge coronamaatregelen in Nederland, heeft het team van Don Bosco Rijswijk het toch voor elkaar gekregen bij de gemeente: zij mogen activiteiten voor kinderen organiseren in de buitenlucht. Het is een welkome afwisseling in deze moeilijke tijd.

Kinderen helpen die het moeilijk hebben: het is een actueel thema tijdens de coronacrisis, want juist nu zijn kwetsbare kinderen extra gevoelig voor bijvoorbeeld depressie. Don Bosco Rijswijk laat het er niet bij zitten en stapt naar de gemeente Rijswijk met een speciale aanvraag voor het organiseren van activiteiten in de buitenlucht.

Tot grote vreugde van het team in Rijswijk werd de aanvraag goedgekeurd! De beeldschermen kunnen dus even aan de kant, want elke dinsdag- en woensdagmiddag zijn kinderen van vier tot en met twaalf jaar welkom, met uitloop naar zeventien jaar. Aanmelden is noodzakelijk, want de belangstelling voor het programma is groot. Ook al is het koud buiten, de kinderen rennen en spelen zichzelf warm in de ‘achtertuin van Don Bosco’, zoals ze dit in Rijswijk noemen.

Het volledige programma is te vinden op:
https://www.donboscorijswijk.nl/nl/activiteiten/