Don Bosco jeugdkampen zoekt leiding

Debeetje 2aq91oo

De Don Bosco jeugdkampen, in de praktijk Deebeetje kampen genoemd, zoekt enthousiaste leiding voor de kampweken die elk jaar in Assel georganiseerd worden. Al sinds 1967 biedt de organisatie kinderen de kans op een onbezorgde vakantieweek. De afgelopen vijftig jaar genoten duizenden kinderen uit heel Nederland van de jeugdkampen die altijd bol staan van creativiteit, sportiviteit en speelsheid.

Vrijwilligers
Het hele leidingteam bestaat uit vrijwilligers. Maar “leiding” zijn is niet vrijblijvend. Er wordt van de kampleiding een grote betrokkenheid verwacht waarbij het belang van de kinderen voorop staat. Er zijn geen kosten verbonden aan leidingdeelname.

Tijdens de zomerkampen is het leidingteam de steun en toeverlaat van de deelnemende kinderen. De leiding doet alles samen, van het spelen van spellen tot het corvee. Voorafgaand aan de kampweek bereid je samen met andere leiding het programma voor. Jij bepaalt dus zelf mede welke activiteiten gedaan worden. Er zijn ieder jaar drie kampweken, in verschillende leeftijdscategorieën, voor kinderen van 8 t/m 17 jaar. Tijdens de kampen slapen we in de kampschuur in Assel, nabij Apeldoorn. Hier zijn sportvelden, een speelbos en kampvuurplaats, grote slaapzalen en een leuke grote zaal die gebruikt wordt voor gezamenlijk eten en om tal van creatieve activiteiten doen.

Werk jij graag met kinderen? Ben je tussen 21 juli en 10 augustus beschikbaar en vind je het leuk om je een week lang voor 100% in te zetten voor de deelnemers? Ben jij 18 jaar of ouder? Geef je dan nu op als leiding tijdens één van onze kampweken! Iedere nieuwe vrijwilliger krijgt een intakegesprek en van de kampleiding wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Meer informatie over de DeeBeetje kampen, of je opgeven als leiding? Kijk dan op www.deebeetje.nl