Don Bosco Rijswijk doet Vakantiebos nog eens dunnetjes over

Boerderijbos20 20kopie 7bbw5ki

Na het jaarlijkse succes van het Vakantiebos, organiseert Don Bosco Rijswijk komende herfstvakantie opnieuw een bos; het Herfstbos. Het thema van dit jaar is inmiddels ook bekend: Boerderijbos! Van 19 t/m 21 oktober staat Don Bosco Rijswijk daarom helemaal in het teken van het boerenleven en bijbehorende dieren.

Boerderijbos is speciaal bedoeld voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd (4 t/m 12 jaar) en bestaat uit drie dagen van 10:00 – 15:30 uur. Natuurlijk zijn er toffe spellen en activiteiten, maar ook leerzame momenten in de moestuin, want ook dat hoort bij het boerderijleven. Om ervoor te zorgen dat álle kinderen de kans krijgen om deel te nemen, wil Don Bosco Rijswijk de inschrijfgelden zo laag mogelijk houden; een dagkaartje kost 4 euro. Wees er wel snel bij tijdens de kaartverkoop op 18 oktober, want de kaartjes vliegen als warme broodjes over de toonbank!

Voor de jongeren van 13 t/m 16 jaar is er een berg aan andere activiteiten, buiten het Herfstbos om. Wil je de activiteitenkalender hiervan ontvangen? Stuur dan even een berichtje naar Don Bosco Rijswijk via Facebook.

Op donboscorijswijk.nl vind je meer info over het Herfstbos en de kaartverkoop!