Don Bosco Rijswijk fleurt tuin van Villa Expert Care op

Kids4 Society qif9s59

De kinderen van Kids4Society heeft een flinke klus geklaard in de tuin van Villa Expert Care. Onder het motto ‘iets doen voor een ander’, hebben ze meer groen in de villatuin geplant en samen met bewoners en medewerkers vogelhuisjes geschilderd.

Villa Expert Care is een medisch kinderdagverblijf en huis in Rijswijk, waar zieke kinderen en hun ouders 'thuis' kunnen zijn. De sfeer tussen de kinderen was erg goed tijdens deze activiteit, waarbij ze samen speelden en tuinierden. Als een presentje overhandigde de kinderen van Don Bosco een pakketje met verschillende zaadjes en bloembollen aan de kinderen in de Villa. Ook zat er een symbolische sleutel van Don Bosco bij, met die sleutel willen de kinderen de bewoners en medewerkers van Villa Expert Care vertellen dat ze altijd welkom zijn bij Don Bosco Rijswijk.

Kids4society is een project waarbij kinderen kennismaken met vrijwilligerswerk. Door mee te doen aan een activiteit maken de kinderen een ander blij en kunnen ze ervaren hoe fijn en voldaan ze zich voelen nadat ze iemand hebben geholpen. Meer weten over Kids4Society of zelf meedoen met hun acties? Meer info vind je hier.