Don Bosco Rijswijk introduceert ‘Walk & Talk’

DB20 Rijswijk20 Walk20 20 Talk20 Klein 20goed u216u1m

Samen wandelen is altijd een goed recept voor een interessant gesprek. Het werkt ontspannend, je hoeft elkaar niet per se aan te kijken en een groene omgeving zorgt voor de nodig afleiding. Heerlijk toch? Daarom introduceert Don Bosco Rijswijk de ‘Walk & Talk’; een gezellige wandeling door de natuur met gelegenheid tot gesprekken over allerlei onderwerpen.

De wandeling is bedoeld voor iedereen uit Rijswijk, Den Haag en daarbuiten, die graag nieuwe mensen wil leren kennen. Jong en oud is welkom! Welzijnsmedewerker Spela zal een aantal leuke gespreksonderwerpen en ‘dilemma’s op dinsdag’ voorbereiden. De wandeling duurt ongeveer een uur en voert langs allerlei leuke bekende én onbekende plekjes. Natuurlijk krijgt iedereen een lekker kopje koffie of thee mee voor onderweg.

Er zijn geen kosten aan verbonden en aanmelden is niet nodig. De Walk & Talk is onderdeel van Het Ervaringscafé; een wekelijkse inloopochtend voor jongeren die zin hebben in een praatje, hulp nodig hebben met een formulier of het maken van een CV of creatief aan de slag willen. Iedereen is welkom!

Meer informatie? Don Bosco Rijswijk is bereikbaar via telefoonnummer 070-3367070 of e-mail resa@donboscorijswijk.nl.