Don Bosco Rijswijk lanceert eigen magazine

DB Rijswijk 1

Met vrienden en partners van Don Bosco Rijswijk werd dinsdag de feestelijke lancering van het Don Bosco Rijswijk Magazine gevierd. Het blad geeft een inkijkje achter de schermen van de organisatie. “We hebben ons best gedaan om in dit magazine alle elementen van ons werk naar voren te laten komen."

“Een aantal weken bespraken we onderling wat we nog konden doen om ons in de positieve spotlights te zetten, want er hangt nogal wat negativisme om ons heen”, constateert leidinggevende Marlies Cuppen. “Daarnaast willen we de wereld graag laten zien wat we waard zijn en waarom ons jeugdwerk hier zo ontzettend belangrijk is. Zo ontstond het idee voor dit magazine. Wij zijn direct aan de slag gegaan en hebben een super mooi blad gemaakt dat bol staat van de positivisme, daadkracht, en de mooie dingen die we doen.”

Volgens Resa Nabibaks, projectleider jeugdwerk, is het magazine ook een mooi visitekaartje. “Sinds het nieuws dat we hier wegmoeten staan we meer in de belangstelling, maar krijgen we ook veel meer vragen over wat we hier eigenlijk doen. In plaats van dit steeds opnieuw uit te leggen, kunnen we nu dit magazine overhandigen. Wie wij zijn en wat we doen staat hier heel mooi in beschreven.”

Dit is een artikel van Rodi.nl waarin ook salesiaan Biju Oledath aan het woord komt. Lees hier verder.