Don Bosco Rijswijk op winterkamp in Assel

DB Rijswijk 2023 10 24 071558 pqzz

Het tienerkamp is enorm populair onder de jongeren van Don Bosco Rijswijk, daarom gaan de jongerenwerkers in januari opnieuw met een volle bus richting Assel! Normaal gesproken gaat Don Bosco Rijswijk alleen in de zomer op kamp met de jongeren, maar omdat het kamp zo populair is komt er nu dus ook een winterversie.

Van donderdag 4 tot en met zaterdag 6 januari 2024 gaan de jongeren naar Assel, waar ze in de kampschuur zullen verblijven. Overdag wordt een programma vol sport, spel en gezelligheid georganiseerd. Iedereen in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar is welkom zich in te schrijven, mits voorafgaand aan het kamp wordt deelgenomen aan minimaal vier activiteiten.

Deze activiteiten vinden om de vrijdagavond en elke woensdagmiddag plaats. Met thema’s als sushi, graffiti, movie middag en basketbal is er elke week gelegenheid om te chillen met vrienden of nieuwe vrienden te maken. Ook wie niet de hele dag kan blijven of pas later kan komen vanwege school is welkom om iets te drinken en te chillen.

Info & aanmelden
Om deel te nemen kun je een mail sturen naar ikdoemee@donboscorijswijk.nl. Het programma van de tieneractiviteiten of een aanmeldlink voor het winterkamp vind je op de website van Don Bosco Rijswijk.

Db rijswijk1

Auteur: Anja Hoogeveen l Bron: Rodi.nl