Don Bosco Rijswijk op winterkamp in Assel

DB Rijswijk 4

Normaal gesproken zien we de jongeren van Don Bosco Rijswijk alleen in Assel als de zon schijnt, maar deze winter trotseerden zij de kou en organiseerden een winterkamp! "Drie dagen lang weerwolven, pingpongen, samen koken en natuurlijk elkaars nachtrust verpesten", vertellen de deelnemers.

Twaalf jongeren met begeleiding verbleven drie dagen op de Veluwe en daar hebben ze van genoten. “Knallend het jaar uit,” schrijft Don Bosco Rijswijk op hun socials, waarbij aan de foto’s wel te zien hoeveel plezier ze samen hebben gehad.

Onze jongeren waren verrassend inspirerend tijdens de Goodnight
Marlies Cuppen

Net als Don Bosco eindigden ze de dag soms met een ‘goodnight’ (Don Bosco noemde dit het avondwoordje), een gezamenlijk momentje waarin iedereen tot rust kom, nadenkt en dingen met elkaar deelt. Tijdens het winterkamp kwam bijvoorbeeld de vraag naar voren: hoe maak jij de wereld een stukje mooier? “Onze jongeren zijn verrassend inspirerend, zo bleek tijdens de ‘goodnight’,” vertelt Marlies Cuppen, die deelnam als kampleiding.

DB Rijswijk 1

Level Up
Het winterkamp van Don Bosco Rijswijk is onderdeel van het project Level Up, mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds en Stichting de Lichtboei.

Wil je meer weten over de activiteiten van Don Bosco Rijswijk? Je vindt het op hun website.

DB Rijswijk 7
DB Rijswijk 9
DB Rijswijk 2
DB Rijswijk 8
DB Rijswijk 6
DB Rijswijk 10
DB Rijswijk 5
DB Rijswijk 3
DB Rijswijk 7
DB Rijswijk 9
DB Rijswijk 2
DB Rijswijk 8
DB Rijswijk 6
DB Rijswijk 10
DB Rijswijk 5
DB Rijswijk 3