Don Bosco Rijswijk start nieuw project voor tieners

P1030319

Vanaf september start Don Bosco Rijswijk met 'Hang-out', een project speciaal voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. De naam klinkt niet alleen tof, de workshops en activiteiten binnen dit project zijn minstens zo cool!

De allereerste Hang-out is op 6 september en die wordt afgetrapt met een make-your-own-hotdog-borrel en een graffiti-workshop. Maar ook een sushi-workshop, muziek maken en Halloween staan op het programma dit najaar. Elke woensdagmiddag tussen 4 en 6 uur kunnen de jongeren bij Don Bosco Rijswijk aankloppen voor dergelijke activiteiten.


Jongeren kunnen ook onderwerpen aan ons doorgeven die zij belangrijk vinden
Don Bosco Rijswijk

In de Hang-out zijn de jongeren welkom zonder aanmelding om te ontspannen en nieuwe vrienden te ontmoeten. Naast de workshops worden er ook themabijeenkomsten georganiseerd en kunnen jongeren hun eigen wensen aan de aanwezige jongerenwerkers doorgeven. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het maken van een CV of een ander onderwerp dat onder de jongeren speelt.

Vrijblijvend langskomen

Ben je nieuwsgierig? Kom gerust een keertje kijken of neem contact op met jongerenwerker Resa via telefoonnummer 06-28605152. Bent u als ouder/verzorger/organisatie benieuwd wat Don Bosco voor tieners kan betekenen? Mail dan naar resa@donboscorijswijk.nl voor meer informatie, de koffie staat klaar. Op onze website lees je meer over het programma en kan je je aanmelden voor de whatsapp-groep: www.donboscorijswijk.nl.

De Hang-out is onderdeel van het project Level Up, dat mogelijk is dankzij het VSB Fonds, Stichting De Lichtboei en Theodora Boasson.

P1030319 2023 08 31 150650 jsyr

Auteur: Anja Hoogeveen