Don Bosco Rijswijk zoekt vakantiemedewerkers

Vacature s2ft5e3

Don Bosco Rijswijk zoekt voor haar Vakantiebos, van 10 tot en met 28 augustus 2020, nog enkele enthousiaste vrijwilligers met hart voor kinderen, veel energie en creatieve ideeën. Iets voor jou?

Don Bosco Rijswijk organiseert de laatste drie weken van de zomervakantie het Vakantiebos: een dagprogramma waar in totaal ruim 2000 kinderen aan meedoen. Om de leeftijdsgroepen te begeleiden zoeken ze mensen met hart voor kinderen, veel energie en leuke spelideeën. Het is belangrijk dat je beschikbaar bent van 10 tot en met 28 augustus en in het voorbereidingsweekend op 29 en 30 mei. Het weekend is bedoeld om elkaar te leren kennen en een tof programma in elkaar te zetten. Begeleiders van het Vakantiebos krijgen een vergoeding, maar nog belangrijker is dat je lekker buiten werkt, heel veel kinderen blij maakt en onderdeel bent van een groot team enthousiaste mensen.

Daarnaast zijn we voor het ondersteunend team op zoek naar een fotovrijwilliger. Is fotograferen je hobby, ben jij in het bezit van een camera en lijkt het je leuk mooie herinneringen te maken? Ook dan kan je je aanmelden voor het Vakantiebos.

Is dit iets voor jou en wil je er meer over weten? Op vrijdag 3 april is er de Vakantiebos Revival Night, een informatieavond voor iedereen die geïnteresseerd is om leiding te worden. Deze avond is geheel vrijblijvend. Voor vragen kun je altijd bij Don Bosco in Rijswijk terecht óf stuur een email naar isabel@donboscorijswijk.nl. Meer informatie over alle activiteiten van Don Bosco Rijswijk is te vinden op www.donboscorijswijk.nl