Don Bosco Rijswijk zoekt vrijwilligers vakantiebos

IMG 195220 Klein q73y13d

Het is weer zover! Don Bosco Rijswijk organiseert ieder jaar het grote vakantiebos, wat dit jaar plaatsvindt op 9 t/m 27 augustus. Het vakantiebos staat drie weken lang in het teken van activiteiten met kinderen van 4-16 jaar oud. Het idee is ooit geboren met de gedachte om kinderen die geen geld hebben om op vakantie te gaan, tóch mooie herinneringen mee te geven voor de toekomst, maar iedereen is natuurlijk welkom! Dit jaar wordt alweer de 55e editie van het vakantiebos.

Toppers gezocht!
Don Bosco Rijswijk zoekt vrijwilligers die willen komen helpen bij dit project. Iedere dag is anders, want de ene dag ben je verkleed als piraat en de andere dag word je vies van het traditionele verfgevecht. Je gaat samenwerken met een multicultureel team van vrijwilligers en verzint te gekke activiteiten voor jouw leeftijdsgroep. Ook staan er vrijwilligers achter de bar, die zorgen ervoor dat er altijd koude limonade klaarstaat. Zo maken we met elkaar honderden kinderen blij! Dat is vooral belangrijk in deze onzekere tijd, waarin veel kinderen wellicht helemaal niet op vakantie gaan.

Info en aanmelden
Houd jij ervan om met kinderen te werken? Ben je graag buiten en zit je vol wonderlijke ideeën? Ben jij beschikbaar van 9 t/m 27 augustus en kun je aanwezig zijn op de trainingsdag van 22 mei? Dan zoeken we jou! Op de trainingsdag maak je kennis met het team en stomen we je klaar voor drie te gekke weken.

Meer informatie over het vakantiebos is te vinden op www.donboscorijswijk.nl
Gelijk aanmelden? Stuur dan een mail naar isabel@donboscorijswijk.nl