Don Bosco’s Vakantiebos groot succes

Don20bosco20rijswijk j2oycmz

Vakantiebos 2019 kon rekenen op 2109 bezoekers!

Ruim 70 vrijwilligers en professionals werkten drie weken lang aan een onbezorgde vakantie voor kinderen uit Rijswijk, Den Haag en omgeving. Het weer zat mee en daarom werd er veel buiten gespeeld. Hoogtepunten waren de zelfgemaakte videoclip van de tieners, het water- en verfgevecht, piratendag en de diep in de zee disco.

Dit jaar deden meerdere bijzondere kinderen mee, zoals kinderen van het asielzoekerscentrum, kinderen met autisme of andere speciale behoeften en kinderen van KDC Aandachtslab. Het Vakantiebos werd mede mogelijk gemaakt door de gemeente Rijswijk, gemeente Den Haag, het Jeugd Vakantieloket, stichting de Lichtboei, Ars Donandi, stichting Zonnige Jeugd en enkele andere fondsen.

Met de start van het nieuwe schooljaar richt Don Bosco Rijswijk zich op de toekomst. Voor alle activiteiten zijn wij afhankelijk van de bijdrage van fondsen, donaties en inkomsten door de verhuur van de zalen en lokalen. In oktober wordt gestart met de woensdaginstuif, Sport Fit op donderdag en ook in de herfstvakantie kunnen kinderen hopelijk weer terecht bij Don Bosco.

Meer informatie over alle activiteiten van Don Bosco Rijswijk is te vinden op www.donboscorijswijk.nl