Expeditie Deebeetje: het najaarsweekend was een feestje!

Deebeetje najaarsweekend 3

Eind oktober werden de deelnemers van het najaarsweekend omgedoopt tot expeditieleden en gingen samen op avontuur in Assel. Dit met natuurlijk maar één doel: Expeditie Deebeetje winnen!

Elk jaar organiseert Deebeetje naast de gangbare zomerkampen, ook het voor- en najaarsweekend. Die weekenden dienen respectievelijk meteen als voorbereiding en reünie van de zomerkampen.

Fanatieke expeditieleden
Het najaarsweekend in oktober stond in het teken van 'Expeditie Deebeetje' en begon met de spellen 'weerwolven', levend Stratego en een balansproef. Nadat elk lid zijn skills had kunnen laten zien in het team, was het tijd voor oriëntatie. Hoe kom je vanaf een onbekende plek weer op bekend terrein?

Deebeetje najaarsweekend 1 2023 11 01 175957 gztj
Wie lukt het als eerste om vuur te maken?

Ook de grote expeditieproef mocht natuurlijk niet ontbreken! De expeditieleden hebben gestreden en het winnende team heeft extra stemmen verdiend voor de eilandraad. Wie heeft Expeditie Deebeetje 2023 gewonnen? Het antwoord weten alleen de deelnemers van het najaarsweekend...

Deebeetje najaarsweekend 2
De puzzel hoort natuurlijk ook bij de Expeditie

Wil je ook op zo'n kamp van Deebeetje? Schrijf je dan vast in voor het voorjaarsweekend van 2024! Dat staat in het teken van het circus. Wat is jouw talent? Wie weet ontdek je het bij Deebeetje... Meer info vind je op de website van Deebeetje:

Auteur: Anja Hoogeveen