Fotoverslag van geslaagd Don Bosco Feest in Assel

3 kopie

Wat een mooi feest was het! Afgelopen zaterdag kwamen jong en oud bij elkaar om het jaarlijkse Don Bosco Feest te vieren in Assel. Er waren allerlei mini-events om aan mee te doen, de nieuwe Mariakapel werd officieel geopend en het biologische buffet was in mum van tijd op!

Alles op het feest stond in het thema van Spiritualiteit en Ecologie. Bij binnenkomst was er koffie met een lekker gebakje waar het nieuwe logo van Don Bosco op prijkte. Daarna was het tijd om met de voetjes van de vloer te komen tijdens de Energizer van Salesiaan Biju. Met dat alle feestgangers waren opgewarmd volgden de mini-events, waarbij iets te doen was voor jong en oud. Lekker knutselen aan de tafel met vogelkransen, uit je dak in de Silent Disco, leren fotograferen met je smartphone, de weg kwijtraken tijdens de speurtocht (ja echt, het is sommigen gelukt, we noemen geen namen), je culinaire zintuigen testen bij het koken op kampvuur, leren mediteren in het spiksplinternieuwe labyrint of op pad met de boswachter. De deelnemers hebben zich zichtbaar vermaakt!

Opening Mariakapel
Na al die inspanningen was het tijd voor een meditatief moment bij de opening van de Mariakapel, die overigens vanaf nu te bezoeken is in Assel. In de kapel is rust en ruimte voor bezinning en wie dat wil kan er een kaarsje aansteken. Daarna werd het biologische buffet geopend met een heerlijke soep en een uitgebreide tafel met desserts, bereid door het team van Deebeetje Kamp! Ook de pizza's die buiten gebakken werden door Viva La Pizza gingen als warme broodjes over de toonbank. De muzikale omlijsting gedurende het hele feest werd verzorgd door de DJ's van Don Bosco De Maten in Apeldoorn.


Kortom, we hebben genoten en iedereen die heeft geholpen dit feest mogelijk te maken; heel erg bedankt!

19
2
12344
23423564
14
7
13
9
19
2
12344
23423564
14
7
13
9

Auteur: Anja Hoogeveen