Herfstactiviteiten in Het Ervaringscafé van Don Bosco Rijswijk

Ervaringscafe20header20 Klein 26pbftw

November staat in het teken van gezelligheid bij Don Bosco Rijswijk. Het begint koud te worden buiten, dus we kunnen wel wat warmte gebruiken. Elke dinsdagochtend is iedereen uit de buurt (18+) welkom in Het Ervaringscafé voor een kopje koffie en verschillende activiteiten.

Op dinsdag 2 november worden er kaarsenhoudertjes gemaakt en op dinsdag 16 november is het tijd voor herfststukjes. Dinsdag 30 november is iedereen in de keuken te vinden en kun je leren om gevulde speculaas te maken. Handig voor aankomend Sinterklaasfeest!

Het ervaringscafé van Don Bosco Rijswijk is er elke dinsdagochtend en speciaal bedoeld voor buurtbewoners vanaf 18 jaar. Wil je nieuwe mensen ontmoeten, heb je hulp nodig of wil je gewoon even de deur uit voor een gezellige ochtend? Van half 10 tot half 12 is er koffie te krijgen in Het Ervaringscafé en worden er spelletjes gespeeld of een creatieve workshop gegeven.

Aanmelden voor Het Ervaringscafé is noodzakelijk. Dit kan door te bellen naar 070-3367070 of een mail te sturen naar spela@donboscorijswijk.nl. Meer informatie over alle activiteiten van Don Bosco Rijswijk is te vinden op www.donboscorijswijk.nl