Jeugdcircus Don Bosco geeft optreden met live orkest ernaast

Foto

Acrobatiek, eenwielers en een heuse ‘olifantenact’, allemaal onder de liveklanken van een orkest. Dat is het idee van het Circusconcert dat harmonie Constantia uit Ulvenhout en jeugdcircus Don Bosco uit Oudenbosch geven.

Het idee voor het themaconcert komt uit de koker van harmonie Constantia, dat wel vaker een bijzondere draai aan optredens geeft. Dit Circusconcert is gericht op kinderen, want ook het jeugdorkest speelt mee. Daarbij staan de muzikanten zelf niet in de spotlights, want die zijn gericht op de artiesten in de piste. "Wij ondersteunen de kinderen van Don Bosco die hun acts opvoeren muzikaal en zitten daarbij aan de zijkant. Het publiek - er is ruimte voor 150 personen - zit rond de circuspiste, voor de jeugd leggen we zitzakken neer. Ook krijgen de bezoekers popcorn en ranja om de beleving compleet te maken,” vertelt Iris van Campen van Constantie.

Een kaartje voor het Circusconcert kost 3 euro. Het optreden is zondag 21 april in de grote zaal bij Jeugdland in Ulvenhout, aanvang 13.30 uur. Meer info en tickets: harmonie-constantia.nl.

Bron: Bndestem.nl