Kids van Kids4Society weer volop in actie voor anderen

Profiel 6d91qre

Kids4Society van Don Bosco Rijswijk is de afgelopen maand weer erg actief geweest! Van een heerlijke high tea voor de bewoners van een woonzorgcentrum tot boodschappenpakketten voor de voedselbank. Het was een leerzame maand voor de kinderen.

Kids4society is een project van Don Bosco Rijswijk, waarbij kinderen kennismaken met vrijwilligerswerk. Door mee te doen aan een activiteit maken de kinderen een ander blij en kunnen ze ervaren hoe fijn en voldaan ze zich voelen nadat ze iemand hebben geholpen. In de afgelopen maand heeft Kids4Society onder andere de bewoners van Cardia Onderwatershof een fijne middag bezorgd met een zelfgemaakte high tea en daarna deden ze spelletjes met hen. Zowel de kinderen als de bewoners genoten hier erg van!

Een andere actie was voor de kinderen van het AZC in Rijswijk, zij kregen zelfgebakken koekjes en een leuk knutselpakketje erbij. Als klap op de vuurpijl maakte Kids4Society deze maand boodschappenpakketten voor de voedselbank. De kinderen deden zelf de boodschappen en leerden zo hoe duur boodschappen kunnen zijn en welke verschillen er zijn tussen de vele merken. Wat is slim inkopen en hoe lang zijn dingen houdbaar? Dit zijn belangrijke dingen om te leren!

Kids4Society wordt mede mogelijk gemaakt door het Haags Groene Kruis, gemeente Rijswijk en PIN fonds.