Don Bosco Werken Nederland nodigt je uit voor de Turijnreis van 11 tot en met 16 mei 2020!

Tijdens deze gezellige en afwisselende groepsreis bezoeken wij onder leiding van een ervaren gids een aantal bekende plaatsen waar Don Bosco leefde en werkte, en waar je nog steeds zijn jeugd- en jongerenwerk kunt bekijken. Het wordt genieten van geschiedenis en cultuur maar ook van ontspanning, ontmoeting, uitwisseling en stilte.

Voor wie?

Voor iedereen die belangstelling heeft in het leven van Don Bosco, zijn bezieling en het jeugd- en jongerenwerk. Maar ook voor degene die pas zijn begonnen bij een stichting van Don Bosco als bestuurslid, werknemer, vrijwilliger of deelnemer.

Reis, verblijf en kosten?

Voor de vliegreis, vervoer ter plaatse en volpension in het prachtige Santuario Madonna del Laghi (http://www.madonnadeilaghi.it) vragen wij een eigen bijdrage van € 445 per persoon.

Onderaan vind je de folder van deze reis. Voor meer informatie of aanmelding (voor 1 november 2019) kunnen jullie contact opnemen met Don Bosco Werken Nederland: Jacqueline Douven of Rita Vermeltfoort: email:donboscowerken@donbosco.nl of telefoonnummer: +31 (0) 617 498 124.