Nieuwe projectleider Don Bosco Utrecht stelt zich voor

Joelle
Joëlle Canisius

Sinds kort heeft Don Bosco U-2B Heard! uit Utrecht een nieuwe projectleider. Samen met ervaringsdeskundige jongeren gaat Joëlle haar schouders zetten onder belangenbehartiging voor dak- en thuisloze jongeren in de gemeente Utrecht. Zij stelt zich graag even aan jullie voor!

"Mijn naam is Joëlle Canisius en ik ben de nieuwe projectleider van U-2B Heard!. Ik ga me er keihard voor inzetten dat de stem van dak- en thuisloze jongeren in Utrecht beter gehoord wordt. Daarom ga ik de komende tijd aan de slag met het versterken van onze jongerenparticipatie en belangenbehartiging. Verder houd ik me bezig met schuldhulpverlening en het organiseren van leuke activiteiten. Ik kijk ernaar uit jullie allemaal te ontmoeten!"

Ben jij een jongere uit Utrecht en lijkt het je leuk om aan te sluiten in het ervaringsdeskundige jongerenpanel van U-2B Heard? Of wil je meedoen met leuke activiteiten zoals een kickboksclinic? Stuur dan een mailtje naar info@u-2bheard.nl of loop eens binnen bij Don Bosco Utrecht op maandag, dinsdag of donderdag. Het adres is: Leidsekade 117 in Utrecht. Je bent van harte welkom!

Joelle