Al 53 zomers staat het team van Don Bosco Rijswijk klaar voor de jeugd uit de wijk. Zo ook deze zomer, met het zomerse thema water. Op 13 augustus barst het drieweeks spektakel los en kan iedereen van 4 tot en met 16 komen spelen bij Don Bosco. Het programmaboekje met daarin alle informatie over de activiteiten staat nu online!

Elke dag van 09.45 tot 15.15 uur zijn activiteiten te doen in het thema water. Kinderen zijn welkom om te komen spelen, beleven, genieten en ontmoeten. Zoals elke vakantie zal er veel worden gebakken, gedanst, geacteerd, gesport en geknutseld. Met beroemde spellen als het verfgevecht, het dierengeluidenspel, levend cluedo en met populaire activiteiten als disco, het kamp voor de tieners en de waterdag kan iedereen genieten van een onvergetelijke vakantiedag. Aanmelden voor het Vakantiebos is niet nodig. Een dagkaartje kost 4 euro en de kassa opent om 09.15 uur. Het programmaboekje vind je op de website. Vergeet niet een lunchpakketje mee te nemen en oude kleding te dragen.

Alle activiteiten van Don Bosco zijn al een tijdlang toegankelijk voor kinderen met een beperking, want één van de speerpunten van ons jeugdwerk is gelijkheid en het overbruggen van verschillen. Met dit uitgangspunt voelt Don Bosco zich de aangewezen organisatie om ook kinderen van gevluchte gezinnen te verwelkomen. Sinds vorig jaar komen kinderen van de basisschool op het AZC in Rijswijk wekelijks spelen bij Don Bosco. Wij zullen hen ook tijdens het Vakantiebos kennis laten maken met het plezier van een dagje Vakantiebos.

Kom je niet naar het Vakantiebos maar wil je wel iets bijdragen? Wij hebben een wensenlijst met materialen die gedoneerd kunnen worden. Denk hierbij aan stiften, een hangmat, lampjes voor in de tuin, limonadesiroop, zwembadjes, pleisters en zaklampen. Deze lijst staat eveneens op de website.

Dus voor iedereen die een onvergetelijke vakantiedag wil beleven: kom naar Don Bosco Rijswijk. Je vindt ons aan het Julialaantje 26 in Rijswijk. Het Vakantiebos wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rijswijk, Gemeente Den Haag en het Jeugd Vakantie Loket. Meer informatie over het Vakantiebos en andere activiteiten is te vinden op www.donboscorijswijk.nl.