Provinciale raad op bezoek in De Takel Oostende

20230419 191654

Op woensdag 19 april 2023 was de provinciale raad van de Salesianen van Don Bosco te gast in Oostende (Vlaanderen). "Wellicht werden de laatste loodjes voor de komende benoemingen besproken", vertelt gemeenschapsdirecteur Cor Anthonissen. Na de vergadering werden de raadsleden nog in De Takel en aan tafel uitgenodigd.

Terwijl de provinciale raad druk bezig was met vergaderen, was er op de benedenverdieping heel wat lawaai te horen. "Jong leven", glimlacht Cor. "Zowel in het dagcentrum als in het jeugdhuis waren er namelijk activiteiten voor de jongeren bezig. Een geluid dat wij als salesianen graag horen. Chef-kok Jan was kookles gaf aan enkele jongeren, ouders en geïnteresseerde ‘vrienden van De Takel’ toen we even binnensprongen in het jeugdhuis."

Volgende week zondag is Oostende al opnieuw het decor van een heuglijke gebeurtenis. "De dankviering van de nieuwe priester Cirilo De Deus zal er plaatsvinden", besluit Cor. "Iedereen is van harte uitgenodigd in de kerk van de zusters Clarissen (Mariakerkelaan 212) op zondag 30 april 2023 om 10.30 uur. Hopelijk tot dan!"

Auteur: Tim Bex