Remi Goossens nieuwe coördinator SAMEN

Remi20samen20internet 30tpj56

Remi Goossens is de nieuwe coördinator van SAMEN. Zij volgt Willem van Sermondt op.

Hallo allemaal!

Mijn naam is Remi Goossens en sinds 1 januari ben ik de nieuwe coördinator van SAMEN! Ik neem het stokje over van Willem van Sermondt en ik kijk ernaar uit om samen met de vrijwilligers het project verder uit te bouwen. Ik buig mij onder andere over het onderwerp 'verantwoord vrijwilligerswerk' en wil hier (nog meer) bewuste keuzes in maken. Een van de eerste dingen die ik ga ondernemen, is een reis naar Kenia en Ethiopië. Van een vliegende start gesproken!

Zo’n 9 jaar geleden begon ik mijn werkende leven als begeleider van Straatvisie, waar ik participatief onderzoek heb gedaan in de maatschappelijke opvang. Nadien heb ik trainingen aan jongeren en advies aan professionals gegeven op het gebied van participatie. De laatste jaren werkte ik als programmamanager bij een internationale ngo die zich inzette voor de meest kwetsbaren in de wereld. Met al deze ervaringen voel ik me als een vis in het water bij SAMEN.

In mijn vrije tijd rijd ik graag paard, dit doe ik op een stal iets buiten Amsterdam waar ik uren kan spenderen en helemaal tot rust kom. In het weekend ga ik het liefst uiteten met een goed glas wijn of zit ik in mijn stamkroeg in Amsterdam.

Heb je vragen of wil je nader kennis maken, schroom dan niet mij aan te spreken op kantoor aan de Apollolaan 91 en we doen een kopje koffie. Tot in 2019, ik heb er zin in!

Groetjes,

Remi Goossens